preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Kalendar rada šk.god 2018./19.

Imate pitanje, prijedlog ili želju u vezi sadržaja web stranice škole?

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 12. 2011.

Ukupno: 439108
Ovaj mjesec: 2986
Ovaj tjedan: 573
Danas: 92
 


Kristijan Kovač, učitelj razredne nastave

Što radimo?

Proljeće u produženom boravku

  

  

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 6. 2017. 15:05

Dva tjedna glume

U razdoblju od 27.3.-7.4. mnogo smo naučili o glumi i postali pravi mali glumci. smiley
Prvi tjedan glume započeli smo obilježavanjem svjetskog dana kazališta. Naučili smo što je kazalište, upoznali dijelove kazališta, tko u njemu radi, koje vrste predstava postoje te usvojili kazališni bonton. Zatim smo se usmjerili lutkarstvu pa smo izradili paravan za glumu i lutke na štapu za igrokaz "Plesna haljina žutog maslačka" kojeg je pripremila učiteljica.
    
U drugom tjednu glume nastavili smo s izradom lutki ali ovog puta od starih čarapa po izboru učenika. Neke od tih lutki starijim su učenicima poslužile i kao inspiracija u osmišljavanju vlastitog igrokaza u kojem su se kasnije i okušali. Kao što i u svakom kazalištu biva, učenici su uvježbali čitati tekst po ulogama i zatim ponosno glumiti izrađenim lutkama iza paravana. 
Kada se njihove lutkarske predstave potpuno uvježbaju, učenici će ih izvesti pred malom publikom svojih vršnjaka. wink
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 4. 2017. 21:29

Karneval u produženom boravku

, 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić  datum: 4. 3. 2017. 19:51

Tjedan društevnih igara

Kroz protekli smo tjedan, od 20.2. - 24.2., obilježili tjedan društvenih igara. Igrali smo se više nego obično, okušali se i u nekim novim društvenim igrama koje su učenici rado donosili u školu, a neke smo izradili i sami. Tako je naša učionica sada bogatija za jedno veliko podno Čovječe ne ljuti se, ali i za jednu manju verziju kroz koju će učenici imati priliku naučiti ponešto o svemiru. 

   

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić  datum: 4. 3. 2017. 19:42

Tjedan maškara

U razdoblju od 6. do 10.2. posvetili smo se izrađivanju maski i maskiranju. Izradili smo maske za oči i lice koje sada krase našu učionicu i uljepšavaju nam boravak u njoj. 

   

Kako su za maskiranje ponekad potrebni i drugi rekviziti, ovog smo se puta odlučili vratiti u prošlost i postati kraljevi, kraljice ili pak vitezovi te izraditi svoje vlastite štitove, mačeve ili krune ukrašene raznim povijesnim ornamentima. 
Na samom kraju tjedna okušali smo se i u oslikavanju lica. laugh

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić  datum: 15. 2. 2017. 20:35

Donacija dječjeg vrtića "Pahuljica"

Veliko hvala Dječjem vrtiću "Pahuljica" na doniranim igrama koje će naše najmlađe u Produženom boravku i PRO-u zasigurno razveseliti smiley

 
 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 1. 2017. 19:40

Advent u produženom boravku

4. TJEDAN:

I poslijednji adventski tjedan je iza nas. Proveli smo ga u duhu pjevanja blagdanskih pjesama i izrađivanju čestitki za svoju obitelj i svoje najmilije, a uz sve to bili smo i primjer dobrog ponašanja. 

 

 
Ekipa iz produženog boravka želi Vam blagoslovljen i sretan Božić i ugodne nadolazeće blagdane! wink


 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić  datum: 30. 12. 2016. 14:09

Advent u produženom boravku

3. TJEDAN:
Božić nam je sve bliže pa smo u ovome tjednu imali mnogo posla. Napravili smo božićno drvce, jer, ipak, kakav bi to advent bio bez božićnog drvca? Izradili smo i ukrase od različitih vrsta papira i njima ukrasili drvce. Jedan smo dan odvojili i za šetnju starim gradom uživajući u predblagdanskom ugođaju.

  
 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 20. 12. 2016. 20:50

Advent u produženom boravku

2. TJEDAN:

Drugi je adventski tjedan protekao ponajviše u duhu izvršavanja dobrih djela. Učenici su jedno drugom naučili uputiti lijepu riječ, pomoći oko izvršavanja domaćih zadaća i dužnosti, te međusobno se darivati.

 

Obilježili smo i blagdan Sv. Nikole: učenici su napisali svoja pisma koja su stavili u već prethodno izrađene čizmice pa ih je Sv. Nikola i tamo odlučio posjetiti. 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić  datum: 12. 12. 2016. 18:29

Advent u produženom boravku

1. TJEDAN:
Adventsko vrijeme tek je započelo a mi smo već počeli odbrojavati do Božića. Na našem zidnom panou nalazi se veliki adventski kalendar s prozorčićima. Svaki dan otvaramo novi prozorčić i izvršavamo novi dnevni zadatak.

  

Tako smo u prvom adventskom tjednu ukrasili razredni pano, napravili adventski vijenac, uredili i pripremili kamin za dolazak sv. Nikole te izradili čizmice, preuredili zidno stablo i izradili snjegovića. smiley
 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 5. 12. 2016. 20:14

Još nekoliko novih stvarčica u produženom boravku

Produženi boravak bogatiji je za još nekoliko detalja na zidovima. Zajedničkim snagama izradio se kalendar rođendana koji nas podsjeća na rođendane prijatelja iz produženog boravka, a izradio se i zidni metar na kojemu učenici mogu zabilježiti svoju visinu po mjesecima do kraja školske godine. 

  
Stigle su nam i vrlo zanimljive konstrukcijske kocke kojima su učenici iznenadili i pokazali svoju kreativnost i maštovitost, pa smo par fotografija odlučili podijeliti i sa vama. Na igru konstrukcijskim kockama uvijek ste dobrodošli. :)
 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 5. 12. 2016. 12:13

Tjedan od 7. do 11.11. posvetili smo pisanju lijepih poruka :O)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator Petra Ribarić  datum: 13. 11. 2016. 11:43

Obilježili smo 18.10. - Dan kravate!

Izradili smo kravate i košulje od papira, bili smo veoma domišljati i naučili zašto se kravatom treba ponositi. wink
 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 9. 11. 2016. 21:14

Tjedan hrane obilježili smo od 17.10. - 21.10.

Naučili smo razlikovati zdravu prehranu od nezdrave i izradili piramidu prehrane. Obilježili smo Dan jabuka tako što smo izradili jabuke od kolaž papira, pronašli zanimljivosti o njima, ali i okusili različite vrste.

 
U ovome smo tjednu bili i velikodušni pa smo se odrekli i svojih najdražih namirnica kako bi pomogli obiteljima koje su u potrebi. U suradnji sa crvenim križem cijeli smo tjedan marljivo sakupljali namirnice, a pridružili su nam se i učenici "A" smjene razredne nastave. Naša mala humanitarna akcija bila je i više nego uspješna. Velika pohvala i veliko hvala svim učenicima i roditeljima koji su sudjelovali! smiley 
 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator Petra Ribarić  datum: 9. 11. 2016. 21:05

Tjedan životinja

Istraživali smo životinjsko carstvo u raznim enciklopedijama, proučavali gdje i kako žive najdraže životinje učenika, čime se hrane, kako se razmnožavaju, kreću i ponašaju u različitim situacijama.

  

Svaki je učenik nacrtao svoju najdražu životinju i o njoj sam saznao i napisao par zanimljivih karakteristika. Znanje o životinjama obogatili smo i video klipovima u kojima smo saznali koje životinje spadaju u najbrže, najjače i najinteligentnije životinje svijeta, a naučili smo i kako zaštititi životinje i brinuti o kućnim ljubimcima.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 9. 11. 2016. 20:58

Tjedan netužakanja

Naš prvi tematski tjedan bio je tjedan netužakanja koji je trajao od 26.9. - 30.9. yes

   

 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 9. 11. 2016. 20:44

Jesen u produženom boravku

Razredno smo pano uredili životinjama koje smo slagali od lišća rizličitih boja i oblika, a koje smo ubrali sami u obližnjem parku te trsom i grožđem koje smo izradili od glinamola i bojali temperom. Učionicu od sada krasi i veliko zidno jesensko stablo na koje su odnedavno sletjele i sove također izrađene od lišća i kolaž papira.
 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator Petra Ribarić  datum: 9. 11. 2016. 20:33

Novo lice Produženog boravka

S početkom školske godine počelo je i preuređenje učionice produženog boravka. Uspjeli smo nabaviti mnoge materijale te društvene i edukativne igre!

 

Neke od rekvizita premješteni su iz bivšeg posebnog odjela u Banjolu, neki su kupljeni, a neki čak i donirani od strane roditelja, ali i onih čija djeca tamo ne borave, a bili su voljni pridonijeti. Veliko hvala njima, asistentici iz posebnog odjela, domarima i ostalim zaposlenicima škole koji su pridonijeli. wink

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Ribarić Administrator   datum: 4. 11. 2016. 16:04
 

 

S obzirom na to da su u tijeku radovi na fasadi škole i školsko dvorište je gradilišni prostor, iz sigurnosnih se razloga učenicima zabranjuje izlaz u školsko dvorište za vrijeme velikog odmora.

Učenici mogu boraviti u BIC-u i predvorju škole uz nadzor dežurnih učitelja.

Ovim putem obavještavamo učenike da je ulaz u školsko dvorište preko pješačkog prijelaza. Zbog izvođenja radova ulaz prema nogometnom igralištu bit će zatvoren.


 

E-škole

 

 UPUTE ZA KORIŠTENJE             E-DNEVNIKA


 

Obavijest svim učenicima i roditeljima!

Ušljivost glave česta je pojava među djecom u vrtićima i školama, a pravovremeno otkrivanje i tretiranje uvelike pomaže sprječavanju njenog širenja. Detalje o tome kako prepoznati i suzbiti ušljivost saznajte ovdje.


Tjedni jelovnik


Pilot projekt u svrhu unaprjeđenja oralnog zdravlja djece: 

Obavijest za roditelje
Obavijest za učenike


Uplate za klima uređaje na:

IBAN HR2524020061100109073

Model - Poziv na broj: 00  65268

Opis: Za klime u RN MŠ
Naša postignuća

Dva zlata, dva srebra i bronca na državnom natjecanju "More je živo" (šk.god. 2014./15.)

Zlato na državnom natjecanju iz pružanja prve pomoći (šk.god. 2014./15.)

Srebro na državnom natjecanju u futsalu (šk.god. 2014./15.)


Korisne poveznice

PUČKO OTVORENO 

PROJEKT RAČUNALNE E-EDUKACIJE SA SLOBODNIM PRISTUPOM


DEBRA - društvo oboljelih od bulozne epidermolize

preskoči na navigaciju